• Home
  • Verhoogd brandstof verbruik

Verhoogd brandstof verbruik

Om efficiënt met brandstof om te kunnen gaan moet uw auto in topconditie zijn. Tal van oorzaken kunnen tot gevolg hebben dat uw auto’s stilletjes aan steeds meer brandsof gaat gebruiken. Bijvoorbeeld slijtage van de injectoren waardoor niet meer zo precies de juiste hoeveelheid brandstof kan worden afgemeten. Of vervuiling van het luchtfilter waardoor de juiste lucht/brandstofverhouding wordt verstoord.

Verreweg de grootste oorzaak is het in de loop der jaren intern vervuilen van uw motor. Vuilafzetting in het brandstofsysteem, op de kleppen en de zuigers en van de O2 sensoren (Lambdasondes) en de catalysator(en) wordt tijdens het reguliere onderhoud niet aangepakt. Simpelweg omdat dit , tot voor kort, vele malen duurder zou worden dan de kwaal.

Maar met Cataclean als vloeibaar onderhoudsgereedschap is het nu wel mogelijk om uw auto intern grondig te reinigen. In aanvulling op het reguliere onderhoud houdt u met Cataclean uw auto in topconditie.

En door de brandstofbesparing die hiermee gerealiseerd kan worden, kost het gebruik van Cataclean u eigenlijk niets maar levert het u per saldo geld op.
© copyright 2014
CATACLEAN Nederland